There was an error in this gadget

PENTING ...tolong sebarkan. Moga Allah SWT akan membalas jasa baik anda.


Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran

Semoga kita semua berhati-hati jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita. Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara-saudara kita.

Tolong Baca.Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh orang-orang KAFIR.
Perhatian kalau ternampak penghujungnya ditulis "Surah Injilu Matay" (Terus reject).

Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada blog melalui e-mail. Jika ada blog, copy dan paste ke blog anda. Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah.
Jangan terpedaya pada rupanya sahaja tetapi tengok dan selidiklah isinya juga. Tengok keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk menghiasi dinding rumah.
Sekali pandang macam ayat dan kalimah Al-Quran. Sebenarnya ayat dari kitab Bible.


sumber : http://resepirahsiaku.blogspot.com
Read more: http://www.borakkosong.com/2010/12/penting-tolong-sebarkan-moga-allah-swt.html#ixzz1lFcTVNIY

HAPPY !!



Perrggghhh lama tak update neyyyhhhh.
Today ! Suka sangat2 ni. usaha tangga kejayaan. hahaa
masa kat kolej tadi lepas class habis, ak pergi Maybank nak wat akaun SSPN. pastu buat laaaaaa.
pastu three pulak. ahaha. tak lawak pun laa.
Ok laa. straight to jalan highway. arini ak ada class bussiness contemp, lepas habis class ak pergi bank buat akaun SSPN laa. dah siap semua tu ak pergi kolej semula nak hantar borang SSPN tu. ak hantar borang tu kat kakak marketing nama dy kak wati. korang bukan kenal pun. kak wati tu baik mu tauu dokkk?! ahaha.
dah hantar borang lepak2 la kat depan(ruang tamu). dalam keadaan lepak tu, en. azwan tak silap ak nama abg tu, ntah laa apa nama dy.

en. azwan : afiq, dah check result sems lepas?
afiq cruise : belum lagi.
en. azwan : pergi la on9 check, kalau malas nak on9 pergi bilik en. Is semak dekat situ.
afiq cruise : ok, saya pergi bilik en. Is laa check. malas nak on PC.
en. azwan : en. Is ada kat bilik dy. pergi la check.

ak pun pergi ke bilik en. Is.....dah masuk bilik en. Is, ak pun tanya en. Is. en. Is, saya nak check result untuk sems lepas.
KHAIRUL AFIQ, NO I/C 93070106****.
awak dapat A+ , 4FLAT Semester 1 ni.

gilerrr terkejut siooottt. ak rasa ak buat assignment simple je. presentation pulak ntah pape.
tiba2 je 4flat. tu laa rezeki katakan. harap2 ak bleh kekalkan sampai bila2. doakan ak yup.
:D