There was an error in this gadget

Serangan Kedua Anonymous Hackers : Op Malaysia 2

Benarkah ura-ura mengatakan akan ada serangan Anonymous Hackers yang kedua??
hahaha..relaks sudah..








Gambar Op Malaysia 2
 



Video OPS2 :

 

Allow me first to apologize for this interruption. I do, like many of you, appreciate the comforts of every day routine the security of the familiar, the tranquility of repetition. I enjoy them as much as any bloke. But in the spirit of commemoration, whereby those important events of the past usually associated with someone's death or the end of some awful bloody struggle are celebrated with a nice holiday. I thought we could mark this day sixteenth of june, a day that is sadly no longer remembered, by taking some time out of our daily lives to sit down and have a little chat. There are of course those who do not want us to speak. I suspect even now, orders are being shouted into telephones, and men with guns will soon be on their way. Why? Because while the truncheon may be used in lieu of conversation, words will always retain their power. Words offer the means to meaning, and for those who will listen, the enunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country, isn't there? Cruelty and injustice, intolerance and oppression. And where once you had the freedom to object, think, and speak as you saw fit, you now have censors and systems of surveillance coercing your conformity and soliciting your submission. How did this happen? Who's to blame? Well, certainly there are those more responsible than others, and they will be held accountable, but again truth be told, if you're looking for the guilty, you need only look into a mirror. I know why you did it. I know you were afraid. Who wouldn't be? War, terror, disease. There were a myriad of problems which conspired to corrupt your reason and rob you of your common sense. Fear got the best of you, and in your panic you turned to the now Prime Minister. He promised you order, he promised you peace, and all he demanded in return was your silent, obedient consent.

We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favor.

We shall bring down the entire countries national infrastructure. We shall make this a day to be remembered.

This is your second warning.

We are Anonymous.

We are Legion.

We do not forgive.

We do not forget.

Expect Us.



Betulkah anonymous akan melancarkan Operation Malaysia 2 atau Op Malaysia kedua. Benar atau tidak Hackers anonymous ini menghantar mesej tentang serangan Operation Malaysia 2 atau Op Malaysia 2 atau gelombang kedua. Serangan hackers sebelum ini, jelas menjejaskan hampir 200 laman web kerajaan, blog, portal dan forum tak terkecuali juga twitter serta facebook pun kena hack. Samada ia palsu atau benar langkah keselamatan perlu diambil.

Serangan kali kedua ini dirancang akan dilakukan pada 9.30mlm, 4 julai 2011 dan mensasarkan laman web kerajaan Malaysia iaitu PMO.gov.my. Samada benar atau portal atau laman web PMO.gov.my akan kenahack kita tengok mesej video Hackers anonymous ini yang diedarkan melalui youtube. kalau tak faham korang translate la sendiri bahasa melayu..

Freemason

Sejarah Penubuhan Freemason 

Freemason bermaksud pembina-pembina yang bebas. Ia adalah nama bagi pertubuhan rahsia
yang ditaja oleh Yahudi yang bertujuan bagi menguasai bangsa lain. Mereka menggunakan
pelbagai cara termasuk cara yang buruk dan ganas supaya dapat menguasai dunia dalam
jangka panjang.


Sejarah Penubuhan
Penubuhannya penuh rahsia. Sesetengah berpendapat Freemason ini ditubuhkan pada zaman
raja Herod Agrippa I (10 SM- 44 M) pada tahun 44 Masihi bersama beberapa orang
pemerintah Yahudi bagi menentang perkembangan agama Kristian pada masa itu.
Antara pemimpin-pemimpin Freemason adalah Hiram bin Damwab Lami. Pada zaman
moden, pemimpin mereka dikenali Miribu yang salah seorang pemimpin Revolusi Perancis,
Jan Jaga Rusu, Politiu, Jurji Zaidan dan Karl Marks yang menjadi pengasas komunis.



Dasar-dasar dan Ajaran

Antara fahaman dibawa oleh Freemason ini adalah:
Mengingkari Allah, para rasul, kitab-kitab dan perkara-perkara ghaib. Mereka menganggap
semua itu sebagai karut dan dongeng.
Berusaha ke arah menjatuhkan kerajaan-kerajaan yang tidak dapat dipengaruhi dengan
segala cara sahaja.
Mengharuskan perkara yang haram seperti zina dan memperalatkan wanita bagi
mempengaruhi pemerintah.
Mewujudkan jurang bangsa selain Yahudi kepada beberapa kelas. Mereka menganggap
bangsa selain Yahudi bertaraf rendah dan berusaha melaga-lagakan mereka dengan
mencetuskan perang dan sebagainya.
Membekalkan senjata kepada kumpulan-kumpulan pemberontak.
Menimbulkan perbalahan-perbalahan kaum dibeberapa buah negara dunia.
Meruntuhkan akhlak dengan pelbagai cara seperti menggunakan media massa dengan
membiaya dan menganjur sesuatu program. Ia bertujuan menimbulkan kegelisahan orang ramai yang berpegang pada agama dan berakhlak baik dengan menubuhkan unsur-unsur kekufuran dan keganasan.
Menggalakkan rasuah dan keruntuhan akhlak di kalangan pemimpin-pemimpin dan
pegawai-pegawai kerajaan. Mereka melakukan kegiatan-kegiatan itu bagi memperalatkan
golongan eksekutif.
Menjerat dan mengumpan pemimpin-pemimpin dan orang yang berpengaruh dalam
masyarakat sehingga mereka terpaksa tunduk kepada Freemason.
Menubuhkan beberapa persatuan dan pertubuhan yang dapat menarik golongan kenamaan
supaya masuk ke dalam perangkap mereka. Contohnya pertubuhan Lions, Rotary dan
sebagainya.
Mempengaruhi belia-belia melalui kegiatan tertentu seperti sukan, pelancongan dan
sebagainya.
Mempengaruhi kerajaan supaya menaungi kegiatan-kegiatan yang mereka lakukan.
Melahirkan teori-teori dan ideologi-ideologi yang menyesatkan.
Mempengaruhi pertubuhan-pertubuhan antarabangsa dalam pelbagai bidang samada
politik seperi Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu, ekonomi dan masyarakat.
tontonlah The Arrival

*dipetik dari internet*

Pirate Bay Offline? Malaysia Bay Online !

Yoo geng ! piratebay tak boleh masuk kan? hahaa..piratebay lah tempat yang selalu orang search macam2 benda, untuk download dan macam-macam lagi larh, websites ni la yang paling popular bagi jenis filesharing.. tapi sekarang dah di block sekian lama..takpe kanda takpe kanda, sekarang jugak dinda pergi................hehe..okay2..dengar citer ada laman web baru semacam piratebay tu..apa dia ek?? ini websites ialah mirror bagi piratebay...baru2 ni Anonymous(hacker) pun menyuarakan bahawa website piratebay ni telah di block dan mereka tidak puas hati sebab internet kegunaan bebas bagi pengguna internet..hahaa..okeyh, pernah dengar MALAYSIA BAY ?? haha kelakar betul namanya, ni lahh mirror bagi websites piratebay tau..


cuba korang tengok dia punya LOGO ! warna bendera MALAYSIA tuhhh..
hahah...lawak2...

okay2..sekarang korang boleh masuk sites piratebay yang kena block melalui http://malaysiabay.org ..jadi cepat2 la masuk sebelum di block semula oleh SKMM..

KERAJAAN MALAYSIA KENA HACK??



Gilerrrrr...bahaya2...tak sangka ak ad orang hack kita punya kerajaan..memang power la anonymous gilerr tu..ak hack2 pun tak la smpai nak hack kerajaan, kerajaan yang kawal semua giler ! elektrik, air, SATELIT pun sama giler ! jangan cakap tak dapat kesan la ! dalam masa 3 hari konfem dah jumpa...rugi je ko belajar penat2 nak godam, pastu kena tangkap, tak sia-sia penjara seumur hidup..kesalahan besar ni gilerr, konfem tak kan bebas la...tengok video cracker kt bawah ni...macam nak hancurkan MALAYSIA je..



" Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favour.."

BM Subtitle
" Greetings, Malaysia, Kami telah melihat penapisan yang diambil oleh kerajaan Malaysia, menyekat laman seperti The Pirate Bay, dan Wikileaks. Malaysia adalah salah satu kerajaan di dunia ketat, malah menghalang filem dan rancangan televisyen. Ini tindakan penapisan adalah dimaafkan. Anda mengambil dari hak asasi manusia. Internet adalah di sini untuk kebebasan, tanpa takut campur tangan kerajaan. Jangan berfikir bahawa tidak ada notis yang lain. Kerajaan berstruktur anda telah melakukan bercakap, dan kita mendengar kuat dan jelas. Biarlah ini menjadi pengumuman kepada semua orang anda. Ini adalah tanda, amaran, dan peluang untuk mendengar idea-idea di atas anda sendiri. Dengan cara yang anda sedang degil. Tetapi bagaimana ini akan membantu sesiapa atau negara anda. Kita bimbang jika anda membuat keputusan lagi untuk merampas kebebasan manusia. Kita wajib untuk bertindak cepat dan belas kasihan. Untuk peraturan yang bertujuan untuk dipecahkan. Dan rasuah adalah bertujuan untuk dibersihkan dan diampuni. Sekarang kita akan mencuci rasuah dari anda supaya bersedia. Ambil ini sebagai nikmat. "

korang rasa hacker ni org kita ke MALAYSIA ? ak rasa bukan sebab ak tengok ayat dia pun macam slumber je..hehe..bukan orang kita ni..tapi betul jugak cakap dia kan, kita pun ada hak..tapi walau macam mana pun ak tetap sokong MALAYSIA..ntah2, negara israel kot tak puas hati dengan kita..lagi pun internet ni dia orang yang cipta...adoiii..MALAYSIA, apakah salah mu?? heheh...k laa..tu je nak cakap..
1 MALAYSIA !!