There was an error in this gadget

FACEBOOK WILL END

Mark Zuckerberg telah mengumumkan FACEBOOK akan ditutup mulai bulan
MARCH nanti ! what the frog ? alasannya adalah kerana management untuk
system facebook sudah terlalu stress.
terkezut jugak bila aku bace berite kat weeklywordnews ni,dah la ni je care
paling senang untuk aku communicate ngan kawan kawan aku.ye la,kalau
nak kate message kat henpon tu amik kire keadaan kredit jugak la kan.
haha ! dengan facebook ni free je kot,cume kene bayar bil internet je la kot.
apa kata Mark Zuckerberg ?

Mark Zuckerberg


“Facebook has gotten out of control,” kata Mark Zuckerberg pada sidang media
diluar pejabat Palo Alto nye. “and the stress of managing this company has ruined my life.
 I need to put an end to all the madness".

After March 15th the whole website shuts down,” kata vice precident of technical
affair at facebook .“So if you ever want to see your pictures again, I recommend you
 take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes 
out of business.”


berat juge hati Mark Zuckerberg ni nak shutdown facebook tapi ade perkare
yang baik die cakap kalau facebook ni ditutup


 “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have
 to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

“I don’t care about the money,” kata Zuckerberg. “I just want my old life back.”


Base on movie the social network adaptasi dari kehidupan sebenar Mark
Zuckerberg ni,die ni seorang yang unpredictable.die bley buat ape yang
die nak buat tanpe memikirkan perasaan orang len.so berharap lah korang
ye supaya terbukak hati Mark Zuckerberg untuk tidak shutdown Facebook tu yep.

No comments:

Post a Comment