There was an error in this gadget

Malaysian Police Car

Today i've got something interesting to share..korang nak tahu ke tak nak ikut korang punya pasal la kan..hehe..
Dah baca tajuk kan? Kereta polis Malaysia je? yelaa..ni je yang dapat share..tapi kalau korang nak tahu topik ni dekat 2 jam jugak ak cari..penat la jugak katakan, tapi gambar je laa.semuanya dibawah..ok lah, straight to the point..


PROTON SAGA















PERODUA KANCIL













PROTON SATRIA












PROTON WAJA










PROTON PERDANA V6









NAZA













MITSUBISHI LANCER EVO









KIA FORTE














TOYOTA CAMRY












CHEVROLET CRUZE












CHEVROLET CAPTIVA












NISSAN X-TRAIL


























SORENTO












Kat atas tadi semuanya yang di Malaysia..Hebat tak Polis Malaysia? Jadi kepada pelumba-pelumba atau penganas-penganas berhati-hati lahh iyaa..Malaysia ni bukan macam games Need For Speed..yang lagi menakjubkan polis UK pakai kereta Proton buat patrol car..kalau korang tak percaya tengok gambar kat bawah ni..

UK POLICE PROTON CAR












Gambar kat atas dah lama..sekarang UK dah maju, dyorang tak pakai dah kereta kat atas ni..
Amacam semua ni? Tabik hormat kat PDRM sekarang ! ahaha..1 Malaysia ! thanks for usha-usha my blog..:D

No comments:

Post a Comment