There was an error in this gadget

The True Story Day 3

Yo yo ! Kita sambung Day 3

Sekarang ak nak habiskan cerita terus, serabut kepala ak ni, ak yang tak tahu ap2 terpaksa involved dalam hal ni..ak tak suka dah nak bermasam muka dengan kawan ak..



Malam day-3, ak pergi jumpa si 'x'..mula2 si 'x' ajak ak pergi cari hot ticket maxis tapi tak jadi..ak pun putar-putar la naik motor ke sana-sini..ntah tak tau arah tuju, pastu ak bawak la dy g medan selera taman sepakat..lepak demi lepak kat situ, ak pun tak leh bla dah simpan perasaan khianati kawan ak ni..ak terus cerita habis pasal si 'dy' dengan ak kat si 'x'..dari A-Z, 1 hingga 99999juta..lepas ak cerita kat kawan ak, ak msg si 'dy' pulak suruh msg si 'x' pastu cakap benar ngan si 'x'..discuss punya la discuss masing2 dah faham sama satu sama lain..jadi sekarang ni ak tak couple dengan si 'dy'..titik..pppfftttt !! malas dah nak cerita..serabut otak ak ni..

-end of the story-

No comments:

Post a Comment