There was an error in this gadget

The True Story Day 1

What is going on buddy ?


Just chill n cool afix ! Arini ak tetibe rasa lain..korang nak tahu kenapa? aduhh..susah betol..ok macam ni lah ceritanya :

si 'dy' :: anak dara muda
si 'x'   :: kawan ak


si 'x' ni ada hati kat si 'dy', tapi si 'dy' tak minat kat si 'x' ni kes si 'x' dah ada awek..bukan tu saja, si 'dy' jugak pernah bagi tahu ak yang dy tak suka si 'x' sebab si 'x' ada adik angkat..ak dengan si 'dy' ni kekawan je..selalu la jugak ak usha2 wall Fb dy sebab nak komen2, setiap kali ak komen status si 'dy'si 'x' mesti lain dengan ak, macam tak nak layan ak jerr..pastu sejak kebelakangan ni si 'dy' asyik tulis kat status dy yang dy ada minat kat sseorang..ak pun tak tahu kat sape dy minat..arini si 'dy' ada tulis kat status dy bahwa dy nak bagi tahu jugak dekat someone tu yg dy suka kat someone tu..ak pun komen2 ada laa jugak sikit2 kat status dy tu (nak buat sedap jerr)..pastu malam ni tetibe si 'dy' chat dengan ak..first skali si 'dy' tanya kat ak pasal si 'x' tu ada bersama dengan ak ke tak, si 'dy' tanye macam tu sebab ak ni rapat dengan si 'x' ni, nak pergi keje pun same2..pastu ak jawab la tak de kat si 'dy' ni, oleh itu ak dengan si 'dy' chat2 laa.........dalam chat2 tu si 'dy' cakap yang dy suka kat ak..@#$%^..terkezut ak !! tak tau nak cakap ap, selama ni ak anggap dy kawan je, perasaan suka ak kat dy tu ad la jugak selama ni tapi tak banyak laa..sekarang ni ak tak tau nak cakap ap, kalau la ak dengan si 'dy' bersama, ap ak nak cakap dengan si 'x' tuhh, satu lagi dah la si 'dy' ni kawan bekas awek ak..aduhh..tapi sebenarnya ak ada hati jugak kat si 'dy' sebab dy ni baik, faham perasaan orang, banyak lagi laa..boleh la jugak buat awek, hehe..tapi tu lah pasal, pening denn nak memikirkannya..hahaha...xpe2 kita tengok la macam mana nanti ye awk..

bersambung ~

No comments:

Post a Comment